Buitenman/Buitenvrouw in Thalia

De theatervoorstelling Buitenman/Buitenvrouw wordt na een succesvolle tour van zeven opvoeringen in Nederland, ook in Suriname gespeeld. De voorstellingen zijn gepland van 22, 23 en 24 juni in theater Thalia.  Het succes in Nederland is niet een verrassing voor producente Sheela Visser-Soebhag van Twenty8 Productions. Zij had het wel verwacht. “We hebben alle ingrediënten te weten Clifton Braam, Glenn Huisden, Danielle ’Sproetie’ Dorder en een goed in huis, die het tot een succes hebben gemaakt”, vertelt ze.

In Suriname is de term buitenman of buitenvrouw, een ingeburgerd gegeven voor een relatie/affaire buiten het huwelijk; een situatie die leidt of lijdt tot vele emotionele maar ook humoristische, zo niet hilarische situaties. In de theaterproductie Buitenman/Buitenvrouw nemen de heren Clifton Braam, Glenn Huisden en dame Danielle Dorder die mee in de kluchtige situaties waar de man of de vrouw in terechtkomt.

More
articles