Davido hoofdact Extravaganza Caribbean Festival

Dat de heetste Afro Beat artiest van het moment Davido naar Suriname komt, is al bekend. Hij is de hoofdact van het evenement Extravaganza Caribbean Festival dat op zaterdag 19 mei 2018 in At Live Entertainment, voorheen Flamboyant Park, wordt gehouden. Verder komt uit de VS, DJ Ecool. In het voorprogramma zijn: de Kasimex Houseband, Psycho, de DJ’s Gilly Gonzales, Danny Play en Andy Safado. De avond wordt aan elkaar gepraat door maar liefst drie MC’s, te weten: Peter Double, Laco en Vuure. De organisatie achter het evenement, Black and Sexy Entertainment, heeft met het Extravaganza concept reeds een aantal succesvolle edities beleeft in Amsterdam, Nederland. Voor Suriname geeft Davido op 18 mei 2018 een optreden  in de club The BOX in Amsterdam. Het idee achter het Extravaganza Caribbean Festival is het organiseren van een concert met verschillende thema’s en grote artiesten uit de hele wereld.  Dit zijn artiesten die zich in de muziekscene hebben bewezen en vaak meermaals in de internationale Top 40, maar ook de nationale Top 10 hebben gestaan. Zo heeft Davido al diverse grote hits op zijn naam staan.  Zijn laatste hitsingle ‘Fall’ bereikt de #1 positie van de hitlijst Magic 10 van  Radio 10.  Het doel met dit concept is om onbereikbare artiesten op een betaalbare manier bereikbaar te maken voor het grote publiek.   Een kaartje kost SRD 150,- in de voorverkoop. Hierna ga je SRD 200,- moeten neertellen en later duurder. Kasimex Houseband, Psycho, DJ Gilly Gonzales, Danny Play, Andy Safado, MC Peter Double, Laco en Vuure.

More
articles