Inschrijvingen AllStyles Danskampioenschap 2018 gestart

Het Urban Step Festival All Style Danskampioenschap dat op vrijdag 13 juli in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden, is een soort kwalificatie naar het hip hop evenement Urban Step Festival in Cayenne, Frans-Guyana. Dit zegt Marcelino Zaandwijken van Dance Bootcamp Events (DBE) die in samenwerking met de stichting Develop’ Art van Frans-Guyana het evenement organiseert.

De inschrijving voor deelname is tot 15 juni opengesteld. Je kunt je opgeven voor de volgende categorieën: Urban & Academisch (ballet en moderne dans) Solo, Duo en Groep (minimaal 3 maximaal 6 dansers). Zaandwijken hoopt met het Urban Step Festival All Style Danskampioen-schap weer een boost te geven aan de Surinaamse dansscene. “We missen de choreografe battle, die een hype was en die willen weer terug brengen. We willen Surinaams danstalent ook een platform bieden om naar een kampioenschap toe te  trainen, want dat is helemaal weg komen te vallen”, vertelt hij

De winnaars in elk categorie gaan naar Cayenne, Frans-Guyana om mee te doen aan het Urban Step Festival dat van 23 tot en met 29 juli wordt gehouden.

More
articles