SCVU sluit eerste ronde ongeslagen af

SCVU heeft de eerste speelronde in de heren hoofdklasse basketbalcompetitie donderdag ongeslagen afgesloten. De ploeg van Uitvlugt versloeg De Arend met 67-49, dit na een ruststand van 35-22. Gylan Watamaleo werd met 16 punten de topscorer bij SCVU. Bij De Arend was dat Emile La Rose.

Voor De Arend was het ook de laatste wedstrijd van de eerste ronde. De ploeg uit Frimangron  verloor drie keer (tegen SCVU, Yellow Birds en De Schakel) en won net zoveel (CLD, Finabank Koi Carper en Ruckers).

Op zondag 18 februari wordt de competitie voortgezet met de volgende partijen: Ruckers-Finabank Koi Carper en De Schakel-Yellow Birds.

De tweede ronde gaat op donderdag 22 februari van start met de partij tussen De Arend en CLD, gevolgd door de ontmoeting De Schakel-Finabank Koi Carper.

Donderdag werd er ook gespeeld in de dames hoofdklasse. De ploeg van SCVU moest daar haar meerdere erkennen in Yellow Birds. De Gele Vogels wonnen na een ruststand van 27-25 uiteindelijk met 63-45. Suelle Shepperd leidde de de Birds met 24 punten. Farida Zebeda had 14 punten voor SCVU.

Uitslagen jongens U-19: BV Hurricanes-CLD 84-80 (38-28). BV Hurricanes: Marinio Windzak 41 punten. CLD: Silvano Martin 20 punten. De Arend-De Schakel 72-66 (42-33). De Arend: Andrew Blijd 19 punten. De Schakel: Lagwijn Brondenstein 41 punten.

Programma zondag 18 februari: 10:30 uur U-12 Rialto-SCVU (Pa Lefi Sport-hal). Ismay van Wilgen Sporthal: Heren tweede klasse: 09:00 uur De Schakel-Rialto en 10:30 uur SCVU-BV Hurricanes. Dames hoofdklasse: 16:00 uur SCVU-De Arend en 17:30 uur Rialto-Yellow Birds. Heren hoofdklasse: 19:30 uur Ruckers-Finabank Koi Carper en 21:00 uur De Schakel-Yellow Birds.

 

More
articles