‘Ala San’ nieuwe muzikale parel Benaissa

Na de grote hits ‘Yu Faya’ en ‘Waigwe’ is Benaissa (Kenneth Linger) in Suriname voor het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Ala San’. Met zijn nieuwe single ‘Ala San’ wil Benaissa de lijn van zijn internationale hits met Kenny B voortzetten. ‘Ala San’ moet verder dan de grenzen van Suriname reiken. Hij kan zich nog goed herinneren, dat hij in Jamaica was en ‘Yu Faya’ in een club werd gedraaid.

Zijn nieuwe song ‘Ala San’, is het nieuwe muzikale pareltje van Benaissa. “We leven in een wereld die vol verleiding zit. Nu meer dan ooit. Een vaste relatie hebben en behouden is steeds moeilijker. Hoe oprecht de liefde ook mag zijn, de verleiding liegt er niet om.” Met het nummer ‘Ala San’ bezingt Benaissa de exclusieve toewijding aan je partner. Want als je een goede relatie hebt, waarom zou je dan al dat moois stuk willen maken? Voor de muzikale begeleiding heeft Benaissa een oude bekende ingeschakeld. Edsel Cameron is de muziekproducer van ‘Ala San’.

Benaissa is overigens niet alleen in Suriname voor de single promotie van ‘Ala San’.  Voor het nummer wordt ook een videoclip opgenomen. De opnames voor de videoclip vinden ook plaats tijdens zijn verblijf in het land. CDQ Universal is zijn samenwerkingspartner bij deze productie. Na zijn promotie in Suriname vertrekt hij weer naar Nederland om ‘Ala San’ vervolgens daar uit te brengen.

More
articles