February 4, 2017


Clifton Braam heeft grote verrassing voor Suriname


February 4, 2017

2017 wordt een spannend jaar voor de ‘Surinames next big thing’ in stand-up comedy. Zijn tweede solo show komt eraan. De shows zullen in Nederland van 12 oktober tot begin 2018 plaatsvinden. Ook een eigen website is in de maak. Daarnaast gaat Braam in maart weer als MC fungeren voor de theatertoer ‘Kaseko in Concert 2’ in Nederland. De artiest heeft in december een grote verrassing voor Suriname in petto. Voorlopig wil hij nog niets daarover kwijt. De opvoeringen van de solo show ‘De Eerste Keer’ dit weekeinde in Theater Thalia zijn uitverkocht. De vraag blijft echter toenemen en daarom is er een extra show ingelast. Deze vindt op vrijdag 10 februari plaats. Komediant Clifton Braam heeft in het verleden het podium gedeeld met verschillende artiesten, maar gaat nu op solotoer. Zijn maten, Luciën Vrieze en Glenn Huisden (1+1=3), zijn er evenmin bij. “Ik vind het nog steeds een uitdaging. Bij stand-up komedie sta je alleen op het podium om jouw eigen tori te vertellen”, verklaart hij. Hij rekent op zijn ervaring op het gebied van cabaret, toneel, acteren.