Kabel Boyz/LG start play-offs met zege

 

Een spelmoment tijdens het treffen tussen SV Kabel Boyz/Luna Group en The Lions. Kabel Boyz/LG won de eerste wedstrijd in de best-of-three serie gisteren met 7-6. (Foto: Regillio Derby)

 

De ploeg van SV Kabel Boyz/Luna Group is de play-offs in de hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) met een minieme zege begonnen. The Lions werd in de eerste partij van de best-of-three serie met 7-6 verslagen. Kabel Boyz/Luna Group won in de algemene ronde twee van de drie ontmoetingen tegen The Lions, namelijk in de eerste ronde (5-1) en de tweede ronde (5-2). In de derde ronde was The Lions met 8-6 iets beter.

Marcelo Da Silva van Kabel Boyz en Olvido Misidjang van The Lions vonden elk driemaal het net.

Kabel Boyz neemt het in de play-offs al de nummer 4 geplaatste ploeg op tegen de nummer 3 (The Lions).

De verliezer van deze serie is meteen uitgeschakeld, terwijl de winnaar in een herkansing voor een plaats in de finale mag strijden tegen de verliezer van de serie tussen de nummer 1 en 2. Deze serie gaat tussen titelverdediger tevens koploper van de algemene ronde Styx/KG en ZV Mengao de semi-kampioen van vorig jaar.

Deze serie gaat zondag aanstaande van start.

Gisteren won Forca 16 in de tweede klasse play-offs met 5-4 van All Stars. Leandro Creton en Danito Olijfveld van Forca 16 scoorden elk twee keer.

All Stars plaatste zich als nummer 1 voor de na-competitie en Forca 16 als nummer 2. De andere serie gaat zondag van start tussen ZVV Kismet (3) en FCB (4).

In de eerste klasse kende SV Kabel Boyz/Luna Group 2 ook een goed begin tegen Silent. Het werd 2-1. Kabel Boyz is hier de nummer 1 en Silent nummer 2. In de andere serie is SV De Vuist de nummer 3 en ZV Interbom nummer 4.

 

 

 

 

More
articles