King Koyeba aangehouden wegens softdrugs

De bekende Surinaamse artiest King Koyeba is op verdenking van het voorhanden hebben van softdrugs samen met twee andere verdachten (A.J. en S.R.) aangehouden door de politie. De politie werd afgelopen zaterdag getipt dat er softdrugs werden verstopt in een huis gelegen aan de Raoulweg in Wanica. In een voertuig dat ter plekke geparkeerd stond trof de politie bijkans vijf kilo yammi aan.
Een van de verdachten zag kans om zich schuil te houden op de vliering in het voormelde gebouw, maar dat mocht niet baten. De ‘Mi ede e weli’ zanger King Koyeba werd samen met zijn twee metgezellen in verzekering gesteld.
Aan deze actie namen verschillende eenheden deel. Behalve dat het Regionale Bijstand Team hulp verleende, waren de Narcotica Brigade, de recherche Regio Midden en de surveillancedienst van Wanica betrokken. De afdeling Narcotica Brigade is belast met het verdere onderzoek.
Lowinzo Misiedjan, meer bekend als King Koyeba, heeft een muziekcarrière van ruim tien jaar. Hij staat bekend om zijn dancehall/reggae muziek, die hij in het Aucaans en Sranan ten gehore brengt.

More
articles