May 21, 2016


Clifton Braam begint carrière als stand-up comedian


May 21, 2016

De bekende entertainer en presentator Clifton Braam begint dit jaar officieel met zijn stand- up comedian carrière. Hij maakt eerst zijn debuut in Nederland en daarna komt Suriname aan de beurt. Zijn eerste solo show heeft de toepasselijke naam van De Eerste Keer meegekregen. De shows in Nederland vinden in oktober in verschillende theaters plaats. Er zijn in totaal 10 voorstellingen. In de voorstelling neemt hij zich voor al zijn eerste keren te delen en te bespreken. Maak het mee en geniet van een heerlijke avond vol humor en wellicht enige zelfreflectie. Iedereen herinnert zich zijn eerste keer: De eerste keer dat je je moeder zag… en je vader (als die er was).Je eerste keren… spijbelen, antroewa eten, bita drinken, de eerste keer dat je een pak slaag kreeg…De eerste keer dat je verliefd werd… maar ook de eerste keer dat je hart werd gebroken. Zoveel momenten. Hilarische en leerzame momenten. Momenten die je eigenlijk zou willen vergeten maar niet kunt vergeten. Herkenbare momenten voor iedereen. Clifton is ook bekend als toneelspeler en acteur, bij ‘MIX MAX’ en ‘de Acteurs van Suriname’ en cabaretier/acteur bij ‘Cabaretgroep 1 en 1 is 3’. Hij is verder Hoofd Pr van de Organisatie NAKS en ook ondervoorzitter van het theaterbestuur van NAKS.