May 14, 2016


2e auditie Mr. Handsome Suriname ingelast


May 14, 2016

De organisatie Mister Handsome Suriname heeft vandaag een tweede auditiedag ingelast, omdat er bij de eerste auditie weinig participanten zich hebben aange-meld. De auditie vindt plaats in Hotel Babylon. Op de eerst auditie- dag heeft de organisatie zes deelnemers gekozen, te weten: Vincent Clark, Mitchell Collins, Roche Kartoikromo, Guilaume Jubitana, Aiden Taitt en Ivano Kamsitoekimin. De organisatie benadrukt dat het niet om een bodybuildings- of gaycontest gaat, maar meer om de schoonheid van de man. De bedoeling van de tweede auditiedag is om een grotere groep te vormen. Deze zes deelnemers zijn gekozen uit een groep van acht, terwijl veel meer mannen zich hadden geregistreerd. De deelnemers moesten een leeftijd hebben tussen de achttien en dertig jaar, ongehuwd zijn, de Engelse taal kunnen spreken en een lengte van minimaal 1.80  meter hebben. De winnaar van dit contest krijgt een geldbedrag van vijfhonderd US-dollar en gaat Suriname vertegenwoordigen tijdens de Mr. Handsome World verkiezing.
De acht mannen die hebben deelgenomen aan de auditie van de Mr. Handsome Suriname (foto: Mr.Handsome Suriname facebook pagina)
De acht mannen die hebben deelgenomen aan de auditie van de Mr. Handsome Suriname (foto: Mr.Handsome Suriname facebook pagina)