April 9, 2016


Jeangu Macrooy lanceert EP


April 9, 2016

De Surinaamse zanger, songwriter en gitarist Jeangu Macrooy, die momenteel in Nederland, Hengelo, woont, presenteert middels twee shows zijn eerste EP, genaamd ‘Brace Enough’. Het eerste optreden vond afgelopen donderdag 7 april plaats en de tweede shows is gepland voor 9 april. ‘Brace Enough’ bevat zes songs en is een verzameling emotionele en persoonlijke liedjes op het raakvlak van Indië, blues en pop. Samen met zijn broer Xillan vormde hij in Suriname het duo Between Towers. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd, met als gevolg dat hij later naar het conservatorium van Suriname ging. Na twee jaar besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Hij studeert nu muziek aan het ArtEZ Conservatorium. Vorig jaar november won hij de muzikale talentenjacht Popsecret van Enschede. Op  het programma van Jeangu Macrooy  staat op 26 april een optreden op het Koningsconcert in Eindhoven als supportact van de zangeres Caro Emerald.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249