Adhin in India voor Wereld Cultureel Festival

‘Prime Minister Shri Narendra Modi met the Vice President of the Republic of Suriname Mr. Michael A. Adhin who is visiting India to attend the World Culture Festival.’ (Premier Narendra Modi ontmoette de vicepresident van de Republiek Suriname, Michael A. Adhin, die een bezoek brengt aan India om het Wereld Cultuur Festival bij te wonen), aldus de Indiase premier Modi op zijn website www.narendramodi.in).

Het Wereld Cultureel Festival is een jaarlijkse activiteit van de internationale non-profitorganisatie Art of Living en brengt circa 3,5 miljoen mensen van over de hele wereld bijeen. Het Global Leadership Forum waarvoor Adhin morgen, zaterdag 12 maart, de openingstoespraak verricht, is onderdeel van de agenda van het festival (www.artofliving.org/world-culture-festival).

De Indiase premier zei bij het beleefdheidsbezoek van Adhin dat hij grote waardering heeft voor de proactieve rol van de Indiase diaspora in de ontwikkeling van Suriname, alsook in de versterking van de historische band tussen de twee landen.

Modi zegt op zijn website ook dat India zich blijft inzetten om alle steun aan Suriname te continueren en uit te breiden in het kader van capaciteitsopbouw en ontwikkeling van menselijke hulpbronnen. Adhin en Modi zouden elkaar hebben gesproken over de bilaterale relatie tussen Suriname en India en over gebieden die verdieping en verbetering behoeven.

WORLD CULTURE FESTIVAL

Het World Culture Festival 2016 staat in het teken van 35 jaar Art of Living voor dienstbaarheid, de mensheid, spiritualiteit en menselijke waarden. Het festival is een viering van de diversiteit van culturen in de hele wereld, terwijl tegelijkertijd de eenheid als een menselijke familie wordt benadrukt.

GLOBAL LEADERSHIP FORUM

Het Global Leadership Forum, mede georganiseerd door het World Forum of Ethics in Business en The Art of Living Foundation in New Delhi op 12 en 13 maart in het Leela Ambience Convention Hotel (voorheen het Kempinski Ambience Hotel), is een conferentie van gerenommeerde leiders en uitzonderlijke ondernemende persoonlijkheden uit een breed scala van industrieën die bijeen komen om van gedachten te wisselen, te analyseren en na te denken over het huidige paradigma van leiderschap in de wereld. Het Leadership Forum vindt plaats onder auspiciën van het Wereld Cultureel Festival.

More
articles