March 5, 2016


‘Zulke dingen doe je’ zangeres in Suriname


March 5, 2016

I am Aisha, de Nederlandse zangeres/rapper van het bekende nummer ‘Zulke dingen doe je’ is in Suriname voor een show. I am Aisha kwam donderdag aan in ons land. De overige twee dj’s die ook voor de show naar Suriname komen, zijn Adje en dj Euro Soundzzz, zij kwamen vrijdagavond aan. ‘Je gaat uit maar kan de huur niet betalen’, deze tekst uit het nummer is populaire en wordt vaak gebruikt in Suriname. I Am Aisha staat ook bekend om de nummers: ‘Je bent meer’, ‘Weet je wat ik wil’, ‘Bang Bang’ en ‘Hey Boy’. ‘Zulke dingen doe je’, zal de artiest vanavond live ten gehore brengen. Dit zal zij samen doen met de hip hop artiest Adje bekend van ‘Hele meneer’ en Dj Euro Soundzzz als main act in Club Euphoria. De master of ceremonie voor de avond is Mc laco.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249