March 5, 2016


New Style Surinames snelst groeiende kaskawiband


March 5, 2016

De kaskawi-formatie New Style groeit heel snel in populariteit. De band die dit jaar twee jaar bestaat, is nu al een van de meest gevraagde bands in Suriname. Uit Nederland en België  heeft de groep reeds enkele aanbiedingen voor optredens. Ongelooflijk, maar waar !. “Wij zijn niet geschrokken van de stijgende bekendheid. Ons harde werken wordt beloond. Vanaf de eerste dag hebben we hard gewerkt”, zegt bandleider Elvin ‘Kensie’ Kensenhuis. Het tweede geheim van het succes van New Style is volgens de bandleider het feit dat de bandleden een eenheid vormen. Momenteel richt Surinames snelst groeiende  kaskawiband zich meer op het maken van  mooie en goede muziek voor het publiek.  Hun grote droom is om de ‘kaskawi’ internationale bekendheid te geven. New Style is van mening dat onze muziekindustrie  geen ‘competitie’ moet zijn. Kensie vindt dat dit alleen maar afgang brengt voor de muziek. De band bestaat uit 16 leden.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249