Donkere wolken boven hekkensluiter Caravan 2010

Het gaat niet goed met het team van Caravan 2010. De hekkensluiter in de eerste klasse competitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) leed zondag de achtste nederlaag van het seizoen te-gen Jivan Jotie en ziet daarmee degradatie naar de tweede klasse veel dich-terbij komen. Na 10 wedstrijden is Ca-ravan 2010 dieper gezakt in de put. De ploeg heeft nu slechts 2 competitie-punten en de resterende vier wedstrijden moeten winnen om nog kans te maken op behoud van de zetel in de eerste klasse. Een bijna onmogelijke opgave want reeds in zijn eerstvolgen-de duel op zondag 28 februari moet Ca-ravan de degens kruisen met niemand minder dan koploper en kampioens-kandidaat SCV. Bij de laatstgenoemde spelen de huidige nummer 1 en 2 op de LSO-topscorerslijst, te weten Jonathan Iroredjo en Miquel Hill, die beide in topvorm ver-keren.
Topscorer Iroredjo heeft maar liefst 24 goals op zijn naam en teamgenoot Hill 11 doelpunten. Het  wordt dus moeilijk voor Caravan 2011, dat zondag in het Eddy Black-man Stadion te Livorno de das werd omgedaan door Ji-van Jotie’s goalgetters Sergio Comvalius en Harold Komis.
In de andere eerste klasse wedstrijd vergrootte FC ADO zijn kansen op plaatsing binnen de top-4 dankzij een 3-2 zege op SV Amor. De laatstgenoemde stond bij de rust met 2-1 voor dankzij goals van Amietkoemar Kalka en Gerzinho Len-tin. Maar na de spelhervatting zorgden Wens Piemoe en teamgenoot Maajo Wachter van FC ADO voor de ommekeer. Piemo verkleinde vijf minuten voor de pauze de achterstand naar 1-2 en scoorde 12 minuten na de pauze de gelijkmaker: 2-2. Lentin scoorde in blessuretijd de winnende goal die grote vreugde deed opgaan in het FC ADO supporterskamp.
Uitslagen tweede klasse: Interpul-The Red Rose 2-3 (1-1). Interpul: Ian Lald-hari en Angelo Vast. The Red Rose: Ti-monie Anakaba, Giovanni Cayenni en Johneten Corinde. Hindboys-Cruzeiro 11-0 (4-0). Hindboys: Bjiorn Hahn (3x), Terence Lienga (2x), Vikesh Mangalie (2x), Vikash Naigi, Ritesh Ramdin (2x) en Awinaash Naigi.
Programma: Zondag 28 februari: Twee-de klasse: 11:00 uur Jong India-HVV en 13:00 uur Hindelaya-Interpul. Eerste klas-se: 15:00 uur Welgedacht C-Highway-star en 17:00 uur Caravan 2011-SCV.