February 22, 2016


Byciel Watsaam verrast door succes ‘A Poku’


February 22, 2016

Byciel Watsaam is zeer verrast door het succes van zijn nieuwe song ‘A Poku’. “Ik had alleen gehoopt dat het een tijdloze song zou worden, maar op de hitlijsten had ik niet verwacht. Zeker niet zo snel als nu”, reageert hij.  De mooiste verhalen van ‘A Poku’ zijn volgens de artiest niet de hitlijsten, maar de getuigenissen van mensen over wat het voor hun persoonlijk, hun relatie of hun huwelijk betekent of betekent heeft. ‘A Poku’ is niet gericht op een bepaalde groep, maar voor iedereen. Die song heeft te maken met het nakomen van beloftes. “Elke persoon die een belofte doet, moet zich eraan houden. Ook wanneer dezelfde omstandigheden niet meer daar zijn”, meent hij. Aan Teenie West vertelt Byciel dat zijn volgende single ook een samenwerking is. De clip wordt in mei gelanceerd.  Zijn nieuwste album wordt in het laatste kwartaal van het jaar gelanceerd. Byciel Watsaam is in 2010 officieel gestart met studio opnames, maar was jaren daarvoor al actief in onze muziekwereld. Zijn grootste doorbraak was in 2013 met de hit ‘Mi Boto’. Deze poku is ook in aanmerking gekomen voor een Suripoku Award in februari 2014. De volgende grote track na ‘Mi Boto’ is ‘Gafa Teng’, geproduceerd in april 2014. Voor zijn laatste Hitsingle ‘Take Me Over’ ging hij een samenwerking aan met de Braziliaanse DJ John Hurtts.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249