February 13, 2016


‘10 mijn meningen’ mixtape van Mr. Double B


February 13, 2016

‘10 mijn meningen’ is de nieuwe mixtape over liefde, haat, verraad en de plek die muziek heeft in het leven van Mr. double B, echte naam Brian Blinker, staat. Over muziek van The Weekend, Drake, Future en zelfs Adelle, geeft Mr double B in 10 korte nummers zijn mening. Wederom met FIB als vaste producer en aaneengeregen door de welbekende Dj Rob De Clercq.  De toegankelijke en bekende muziek is gekozen op basis van de herkenbaarheid ervan bij het luisterend publiek. De korte duur van de muziek reflecteert de ‘mening’ in titel van deze mixtape. Mr double B omarmt de nieuwe hiphop en neemt je mee, slechts meningen, geen argumenten. Biografie Ongeveer acht jaar terug debuteerde Mr double B als solo artiest. De artiest is geen eendagsvlieg. Zijn nieuwe album CANVAS reflecteert de groei die hij mee heeft gemaakt. Een artiest die zijn verleden loslaat, op zoek naar wie hij uiteindelijk wil zijn. Mr double B begon zijn carrière als lid van Lyrical Forces. Na het uitbrengen van tal van mixtapes, lanceerde hij in 2007 zijn eerste solo mixtape ‘10 km per uur’. De titel is afgeleid uit de sfeer die heerst op de mixtape. In 2009 bracht hij zijn tweede en tevens laatste mixtape uit, genaamd ‘The Boombap’. De naam kwam voort uit het gelijknamig hiphop radio programma dat hij toen had bij een lokaal radio station, SRS 96.3 FM. Het huidig album CANVAS is muzikale groei in vergelijking met zijn vorige werken. Een openhartige uiting van relatie, geuit niet alleen in de beschrijvende teksten, maar ook in de rijke muzikale experimenten. Geheel geproduceerd door Fabian FIB, met bijdrage van Skalid, Stephanie Nunes, Maxwell, Dominique Ravenberg, Janice van Klaveren, Cheryan, Mr EO en Kwasi maken dit geheel een greep naar volwassenheid. Internationaal Deelname Theater Twisted and united (hoofdrolspeler) met optredens in Suriname en Nederland 2008, optreden met Nederlandse rapper, Typhoon, in Amsterdam 2008 en Scenarist/ assistent regisseur film LOBI SINGI (regisseur Suleigha Winkel) 2014/2015.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249