Winnaars Digicel Bigi Moni Actie bekend

De CEO van Digicel Suriname, Alex Holvoet, heeft vandaag de symbolische cheques aan de acht gelukkige winnaars overhandigd. Holvoet richtte vanochtend kort het woord tot de aanwezigen, waarna de acht winnaars bekend werden gemaakt.

Voor de hoofdprijs kwamen drie winnaars uit de bus voor een bedrag van SRD25.000, – , te weten Carlos Alberto Silva Romalho, Tiffany Doerachman en Zhirvano Darson.

Daarna werden de vijf winnaars bekendgemaakt die een bedrag van SRD12.000, – in ontvangst mochten nemen: Raoul Rosebel, Stanley Santaris, Reppot Kromoloso, Jurgen Wolf en Sergio Amedong. Vanaf 17 november 2015 werden alle Digicel klanten (Prepaid, PostPaid & Hybrid) in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de Digicel’s 8Th Anniversary & Christmas Promo waarbij ze een deel van het totaalbedrag van SRD135.000 konden winnen.

Digicel’s CEO zei: “Digicel Suriname wil graag teruggeven aan de gemeenschap en met de huidige economische situatie, komen de geldprijzen goed van pas. We willen onze klanten nogmaals op deze manier bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Digicel zal altijd trachten de beste service te bieden aan al haar klanten.”

Deze actie hield in dat hoe meer je opwaardeert of een dataplan activeert, hoe meer punten je kreeg. Hoe meer punten je had, hoe groter de kans was om te winnen. Carla Isaacs was aanwezig als vertegenwoordiger van Carlos Alberto Silva Romalho, een van de hoofdprijswinnaars, omdat hij de Nederlandse taal niet machtig is. Izaacs vertelde enthousiast hoe zij Carlos had verteld wat de actie precies inhield en wat hij moest doen om te winnen. Carla vertelde: “Carlos was zo gedreven om te winnen, hij stuurde dag en nacht sms’jes, want volgens het Digicel sms-systeem stond hij op nummer 1 met de meeste punten.” In totaal heeft hij ongeveer 76570 punten behaald om zijn plek als nummer 1 te behouden. Ook Tiffany Doerachman gaf aan blij te zijn met haar prijs “Ik heb meegedaan aan de BigiMoni Promo en ben heel blij dat ik heb gewonnen. Ik kan het geld heel goed gebruiken, maar één ding kan ik wel zeggen, dat ik altijd een Digicel klant zal blijven”, aldus Doerachman.

-door Gladys Findlay-

More
articles