I Am Aisha en Adje in club Euphoria

De  Nederlandse Pop en R & B zangeres I Am Aisha en de rapper Adje bekend van de hit ‘Hele Meneer’ staan op 5 maart samen in Club Euphoria.  Voor I Am Aisha is het de eerste keer. Adje komt voor de tweede keer. Hij was in 2013 al hier. I Am Aisha  scoort met ‘Zulke dingens doe je’. Ze zingt en rapt over hoe het leven van een muzikant en van een zelfstandige sterke vrouw is. Haar EP ‘I Am Aisha’ werd op 11 oktober 2010 gelanceerd. Haar moeder is JettyWeels, van de beroemde Nederlandse popgroep Mai Tai uit de jaren ’80.  I Am Aisha  kent het klappen van de zweep. Ze deed mee met verschillende talentenjachten. Werkte samen met Donavon Nelson, de voormalige manager van George Michael. En was deel van de meidenpopgroep LaliQ. Ze werkte ook samen met de producers van de Engelse damespopgroep Sugababes, muziekproducer Reverse en het Nederlandse rapduo The Opposites.

More
articles