Toerano roept zegereeks Pokigron halt toe

Toerano heeft de overwinningenreeks van koploper Pokigron in de voetbalcompetitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO) een halt toegeroepen. In het George Deul Stadion te Hanna’s Lust werd de WSO-koploper met 2-1 geklopt. Deret Abiting opende reeds na 9 minuten spelen de score voor Toera-no, maar Miquel Oostwijk scoorde na iets meer dan een kwartier spelen in de tweede helft de gelijkmaker voor het team van oud-SVB- toppers. Even leek het erop alsof Toerano onder de voet zou worden gelopen, maar Delli Lambeti maakte in de 80ste minuut aan alle illusies van Pokigron een einde door de winnende goal te scoren voor Toerano.
Inter Kaja klopte Rasta met 2-0, dankzij goals van Elmo Waker en Giovanni Cambiel. Clifton Doekoe werd geel gekleurd. Jaw Jaw ging met 1-2 onderuit tegen Sunny Point. Het doelpunt voor Jaw Jaw kwam van Arfi Asodanoe in de negende minuut, maar met twee goals, in de 63ste en de 78ste minuut, Renato Caarbeni Sunny Point de zege. Overigens werd hij later rood gekleurd. Overige uitslagen: Bende konde-Madboys 1-1(0-0).  Madboys: Garvey Membre.  Bende konde: Etnel Kaise.
Pontbuiten won reglementair van hekkensluiter Real Kaja, die zonder opgave van redenen niet kwam opdagen.
Wanhattie-Lawa VIP 2-1(0-1). Wanhattie: Siegfried Akontia en Jorten Cabenda. Lawa VIP: Shermano Abai. FTN-Fighting Spirit 4-2 (3-1). FTN: Xaverio  Bouwman (2x), Iddo Lugard en Jurgen Eduards. Het programma voor woensdag 27 januari is als volgt: 18:00 uur: Lawa VIP- FTN en 20:00 uur Fighting Spirit-Bende Konde. Zaterdag 30 januari: 16:00 uur Pokigron-Rasta en 18:00 uur Wanhatti-Madboys.