EuroCollege Hogeschool zoekt ambitieuze Surinaamse studenten

EuroCollege Hogeschool biedt Surinaamse studenten versneld én begeleid studeren aan op HBO-niveau. Op 27, 28 en 29 januari 2016 vinden er verschillende informatieavonden plaats op HAVO en VWO-scholen in Paramaribo. In Nederland worden in Rotterdam en Amsterdam respectievelijk HBO en MBO-opleidingen aangeboden, waarmee studenten een internationaal erkend diploma kunnen behalen op het gebied van: International Business & Entrepreneurship, International Event Management, Interna-tional Hotel & Hospitality Management en Marketing, E-Commerce & Sales. EuroCollege staat voor hoge kwaliteit en discipline. Alle studies kunnen binnen drie jaar worden afgerond en zeker 90% van de HBO-studenten studeert af. “Als je afstudeert heb je niet alleen een waardevol diploma in handen, maar ook een flinke dosis praktijkervaring en een professionele mentaliteit, waarmee je een perfecte aansluiting vindt bij het bedrijfsleven”, aldus Edu Van de Walle, directeur van EuroCollege Hogeschool.

Learning-By-Doing – principe

EuroCollege is een kleinschalige particuliere school die zich onderscheidt vanwege haar Learning- by-Doing principe. Praktijkgericht onderwijs staat centraal en uit zich onder andere in real life –projecten die de studenten tijdens de studie uitvoeren. Docenten die zelf uit het bedrijfsleven komen, stomen de studenten klaar om ondernemende professionals te worden.

Informatieavonden

EuroCollege nodigt ambitieuze studenten uit die zowel grensverleggend denken als een succesvolle toekomst ambiëren. In het kader hiervan worden er op 27, 28 en 29 januari 2016 informatieavonden georganiseerd. Studenten kunnen, als ze hiervoor in aanmerking komen, studiefinanciering aanvragen.

More
articles