January 16, 2016


Xaviera Ramrattansing nieuwe aanwinst South South West


January 16, 2016

Xaviera Ramrattansing (21) maakt vanaf vorig jaar november als zangeres deel uit van de popgroep South South West. Ze kwam via een collega  in contact met de manager John Lie A Kwie van South South West. De groep was namelijk op zoek naar een zangeres. Na twee optredens, is Xaviera gelijk aangenomen.  “Ik heb altijd opgekeken naar de kwaliteit en professionaliteit van deze band en jaren terug hoopte ik altijd al om mee met ze te doen. En nu ik zelf erin ben voelt het heerlijk aan en kan ik zeggen van ai… Ik heb ervoor gewerkt en mijn droom is werkelijkheid geworden”, vertelt ze. Voor South South West maakte  Xaviera, die al van jongs af aan al zingt,  deel uit van de groep  Suri Jamz.  Hiervoor zat ze in een koor, een rapgroep en de band  van de Nationale Volksmuziekschool onder leiding van Ivor Mitchel.  Met de bekende zanger Henry Ceder heeft Xaviera ook  vaker samen opgetreden. In de cover versie van de bekende gospelsong ‘Jezus is love’ van Ceder  leverde ze als koorzangeres een bijdrage. De nieuwe aanwinst van South South West heeft als studente van Havo 2  ook meegeedaan aan Got talent in 2013. Havo 2 eindigde in dat jaar op de derde plaats van de talentenshow.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249