January 16, 2016


Interessant Jubileum CD-project Aptijt


January 16, 2016

Surinames populaire kasekoformatie Aptijt werkt aan een jubileum cd-project.  Dit in verband met het 20 jarig bestaan van de muziekformatie. Het project omvat de release van twee nieuwe cd’s. De eerste heet ‘Fadon Na Doti’ en bevat negen ‘songs’. “Bij dit jubileum cd-project is er serieus gelet op de inhoud van de teksten en het muzikaal gedeelte”, benadrukt bandleider Michael Deira. Verschillende artiesten hebben hun bijdrage geleverd tot de realisatie. Stefano Banel en Romario Panka van de zanggroep Black Harmony, I King I Opo zijn enkele van ze. De tweede cd is gepland voor april/mei 2016. Daarop komende nummers met  toppers als Oscar Harris, Patrick ‘Teve’ Tevreden, Dennis ‘Dagga’ Tiendari, Frans Aborie en Roy Peroti. Volgend jaar zal Aptijt Nederland bezoeken met een supertoer met alle gastartiesten die te horen zijn op de cd’s. Aptijt werd op 1 juli 1995 opgericht

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249