January 9, 2016


R-Studio haalt 2e plaats op Nederlands radiostation


January 9, 2016

De muziekgroep R-Studio staat in de top 5 van het Nederlandse radiostation Radio Brasa met het nummer ‘OMG’. ‘OMG’ stond een poos op nummer 1, maar binnen korte tijd hebben de nummers 1 en 2 nog van plek gewisseld, waarna de winnaar om klokslag 0.00u in 2016 bekend werd. Orange Grove won uiteindelijk de nummer 1 plaats met het nummer ‘Easy Love’. De afgelopen tijd konden fans stemmen op de Hit van het Jaar 2015. Degenen met de beste, belangrijkste of mooiste track het afgelopen jaar, werd winnaar. De top 5 ziet er verder als volgt uit:
  1. R-Studio Crew – OMG
  2. Area 51 ft. Bollebof & Nette Jongens – Dat Is Van Mij
  3. Melissa Fortes – Levam Ma Bo
  4. Kenny B – Parijs
Puur no ice R-Studio wordt gevormd door: Rafick Bottse, Silvio Mac Donald, Timothy Ceder, Rodney Berkleef, Leroy Rechards en Jerry Felter. De muziekgroep heeft na een come back gelijk succes geboekt met ‘OMG’. Zoals de groep had beloofd werd een nieuw album uitgebracht, namelijk ‘Puur no ice’. Er is ook een videoclip gelanceerd, waarin de dansgroep The Myztikals hun danstalent tonen. Het album bevat 19 tracks. De R-Studio fans kunnen deze halen voor SRD20 bij de leden van de band zelf. Enkele nummers van het album zijn: ‘Studio’, ‘Bacardi’, ‘Mami is bad’ en ‘Gisteravond’. Daarnaast is het album door de groep zelf geproduceerd en alle kosten zijn uit eigen zak betaald. De fans hebben niet geschroomd hun reacties te geven en waardering te tonen voor het nieuwe album. Velen hebben een foto gepost op Facebook, waar ze hun schijf tonen. Ook vele bekende Surinaamse artiesten hebben hun support getoond voor deze talentvolle groep.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249