January 9, 2016


Gowtu Moni april naar Nederland


January 9, 2016

De muziekformatie Gowtu Moni Prisiri onder leiding van Marciano de Windt, aka Lieve Rocky, gaat dit jaar zijn eerste toer naar Nederland maken. Deze vindt van 22 april tot en met 16 mei plaats.  Rond die periode verschijnt ook het nieuwste album ‘Korte metten, harde taal’ van de groep op de muziekmarkt. “Vele mensen waarderen het geluk dat ze hebben helemaal niet. Te kololku kon na yu mofo doro yu no musu trowe en. Dat is harde taal”, vertelt Lieve Rocky over de titel van de nieuwe cd. “Het album gaat acht liederen bevatten. Enkele van ze worden nu al gespeeld bij onze optreden”, vult hij aan. ‘Korte metten, harde taal’ is de derde cd van Gowtu Moni Prisiri. Hun eerste album heet ‘Krakeling’ en de tweede kreeg de naam van ‘Watra Barinya’. Gowtu Moni Prisiri is volgens Lieve Rocky  de populairste band van Suriname. Dit op basis van de aanvragen die de band dagelijks binnenkrijgt. In december alleen al had de groep dagelijks een optreden op schema staan. “We zijn niet bang voor concurrentie, want we hebben geen concurrentie”, benadrukt bandleider Lieve Rocky. Hij is tevens voorzanger van de groep. Gowtu Moni Prisiri telt 15 leden en bestaat pas 4 jaar.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249