Volleybalbond wil professionaliteit en scherpt regels aan

Om de volleybalsport in Suriname een professionelere uitstraling te geven heeft het bestuur van de Surinaamse Volleybal Bond (Suvobo) de regels onlangs aangescherpt.
Aan de aangesloten verenigingen wordt gevraagd rekening te houden met de volgende besluiten:
Wie geen spelerskaart heeft zal moeten betalen om toegelaten te worden tot de speellokatie.
De spelerskaarten dienen voor de wedstrijd voor registratie bij de wedstrijdtafel afgegeven te worden.
Zij die geen spelerskaart hebben zullen op het scoreformulier vermeld worden in het vak opmerkingen. De scheidsrechters en tafelofficials moeten daarvoor zorgen.
De spelerskaart kan alleen gebruikt worden als toegangsmiddel als men moet spelen. Bij het oneigenlijk gebruik zal de kaart worden ingevorderd.
Scheidsrechters, tafelofficals, spelers en coaches worden verzocht graag een half uur voor hun wedsrtijd in de zaal aanwezig te zijn zodat er, gezien de late aanvangstijden, niet onnodig laat in de hal nagebleven moeten worden.
Scheidsrechters, tafelofficials, spelers en coaches dienen te letten op hun tenue (scheidsrechters witte poloshirt en blauwe lange broek – geen verlepte jeans-, tafelofficials geen slippers en ook geen okselmouw truitjes, hoofdklassespelers zelfde kleur, design trui met borst- en rugnummers en broek. Voor de lagere klasse geldt hetzelfde. Voor coaches geldt geen okselmouw trui, geen korte broek en ook geen sandalen of slippers.

More
articles