December 19, 2015


Stichting Beauties of Suriname Pageants zoekt 5e winnares


December 19, 2015

De Stichting Beauties of Suriname Pageants (SBSP), de organisatie achter de Miss Tropical Beauties Suriname (TBS) verkiezing is nu op zoek naar kandidaten voor de 5e editie van deze verkiezing. Na 4 spectaculaire shows bereiden zij zich nu voor de 5e editie. SBSP roept dus geïnte-resseerden op zich kandidaat te stellen voor de auditie, die in januari 2016 gehouden zal worden. Ook sponsoren zijn van harte welkom. Onderstaand de vijf missen die Suriname het afgelopen jaar hebben vertegenwoordigd in het buitenland: 1) Miss Anoushka Kamta Indian Princess 2015 in Thailand – TOP10 2) Miss Priscilla Sordam Miss Jamzone International 2015 in Guyana – Best National Costume Award 3) Miss Svetoisckia Brunswijk Miss Grand International 2015 in Thailand – Grand Pageant Choice Award en TOP20 Best National Costume 4) Miss Nicole Tai-A-Woen Miss Supranational 2015 in Polen – Unplaced 5) Miss Giselle Reinberg Miss Earth 2015 in Oostenrijk – Unplaced Ook dit jaar mag TBS zeggen: ‘Wij hebben weer prijzen voor Suriname kunnen winnen!! Dank aan alle sponsors, familieleden, trouwe TBS-vrienden en volgers. Grantangi dank u, ThankYou.’

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249