Sidney Grunberg Radio Persoonlijkheid van Suriname

De bekende omroeper  Sidney Grunberg is bij de uitreiking van Surifesta Owru Yari Awards 2015  uitgeroepen tot de Best Radio personality. Sidney is werkzaam bij de radiozender Radio 10. Bij deze zender presenteert hij het populaire programma ‘TeleG 10 Mobil’.  Grunberg dankt Werner Duttenhofer sr., die hem kennis liet maken met de radio.

Overige prijswinnaars:

Tot de televisiepersoonlijkheid van Suriname, is Henk van Vliet gekozen. De Beste Televisie Reclame  was voor Diamond Blue, gemaakt door Stas International.  Monique Pool nam de award voor Best News Moment in ontvangst. Zij is in de top 10 van CNN Heroes.  De Lifetime Achievement Award ging naar Frank Cameron.

Cameron oprichter, directeur en motor achter de Stichting Ontspanningsoord  Gehandicapte Kinderen (SOGK),werd eerder dit jaar  door de drie Rotary Clubs in Suriname gekozen tot Laureaat voor de Vocational Excellence Award 2015. Copix en Dresscode kregen de award voor de beste Owru Yari film.  Fotograaf Gilbert Jacott  ging naar huis met de  People Choice Award . Met de Owru Yari Awards uitreikingen, is de Surifesta periode van 2015 officieel  gelanceerd.

More
articles