Styx/MN CC veteranen futsalkampioen

Lengte Boys blijft in hoofdklasse

Styx/M&N Car Center is gisteren kampioen geworden in de veteranenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB). De ploeg won de derde tevens beslissingde wedstrijd in de best-of-three finaleserie met 6-2 van Club Noord. Clifton Sandvliet van de latere kampioen werd met twee doelpunten de topscorer van het duel. Styx/M&N Car Center ging de na-competitie in als nummer 1, maar werd door nummer 2 Club Noord naar de herkansing verwezen. In de herkansing werd Wasgo, die als nummer 3 de playoffs had be-reikt en Djogo 2000 had uitgeschakeld, met 2-0 verslagen. Hierdoor stonden Styx/M&N Car Center en Club Noord wederom tegenover elkaar, deze keer in de eindstrijd die Styx/M&N Car Cen-ter nu in zijn voordeel beslechtte.
Vorig seizoen eindigde Styx/M&N Car Center de algemene ronde ook als nummer 1, waarna de ploeg eveneens naar de herkansing werd verwezen door nummer 1 Wasgo. In de herkan-sing verloor Styx van Barka, dat op zijn beurt de finale verloor van Wasgo, die dus de kampioen werd van 2014.
In 2013 werd Styx/M&N Car Center semi-kampioen en Djogo 2000 kampioen. Ook in dat seizoen eindigde Styx/M&N CC de algemene ronde als nummer 1, en nadat de ploeg door Djogo was verwezen naar de herkansing tegen Wasgo, troffen zij elkaar opnieuw in de finale.
Het jaar daarvoor werd Styx kampioen door Djogo in de finale met 2-0 te kloppen. Djo-go had de reguliere competitie als nummer 4 afgesloten en Styx als nummer 2, Wasgo als nummer 1 en Styx II als nummer 3.
In 2011 eiste Wasgo de titel op.
In de eerste klasse gaat de strijd om het kampioenschap tussen FC Internacional 2 en Rising Stars. Er komt een beslissings-wedstrijd aangezien Rising Stars game 2 gisteren met 4-1 won en de seriestand naar 1-1 trok. Nazario Doesburg van Rising Stars scoorde gisteren twee keer. FC Inter-nacional 2 had game 1 met 5-3 gewonnen.
Hoofdklasser Lengte Boys is erin geslaagd zijn positie in de hoogste afdeling van de SZVB veilig te stellen. De ploeg, die het sei-zoen in de hoofdklasse als hekkensluiter afsloot, moest promotie/degradatiewedstrijd spelen tegen ZV Zwaluw’96, de nummer 3 van de eerste klasse. Het werd na penalties 5-2 voor Lengte Boys.

 

More
articles