December 12, 2015


Comedian Huan maakt debuut in show Roué Verveer


December 12, 2015

De bekende Surinaamse komediant Huan ‘Grantjie’ Graanoogst staat in het voorprogramma van cabaretier Roué Verveers show ‘Tjar A Lobi’, die later deze maand weer in Suriname te zien is. Graanoogst is bekend is van zijn Facebook filmpjes. “Ik vind het geweldig dat mijn eerste keer gelijk met iemand als Roué is en ben enthousiast. Tegelijkertijd ben ik ook zenuwachtig, maar zal m’n best doen natuurlijk en kijken hoe het verloopt”, reageert Grantjie. “Het is trouwens de eerste keer dat ik officieel stand-up comedy ga doen”, vult hij aan. Verveer komt voor vier voorstellingen van zijn in juli uitverkochte show ‘Tjar A Lobi’. De eerste twee shows zijn op 20 en 21 december in de Banquethall van Hotel Torarica en daarvoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op 22 en 23 december is hij te zien in Theater Thalia. Voor deze shows zijn de kaarten reeds uitverkocht. In het voorprogramma staan ook Pres Juriaantje en Clifton Braam als MC.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249