December 5, 2015


Nominaties Surifesta Yari Award 2015


December 5, 2015

De tijd is weer aangebroken voor de ‘Surifesta Owru Yari Awards’. De nominaties voor de derde editie van de Surifesta Owru Yari Awards 2015 zijn al bekend en de gehele Surinaamse samenleving kan op haar favorieten stemmen via de Facebook pagina van Surifesta (facebook.com/surifesta). De stemmen tellen voor 25% mee en de nominatie met de meeste stemmen wint de ‘People’s Choice Award 2015.’ Op 15 december vindt de award-uitreiking plaats in TBL Cinemas. Voor de genodigden wordt er een rode loper uitgerold. Zie onderstaand de nominaties. Best TV Personality Best Radio Personality Henk van Vliet Sidney Grünberg Earl Thijm Harold Gessel Gail Eijck Gerda Duttenhofer Desny Romeo Guno Ravenberg Clifton Braam Annemarie Sanches Best Commercial Award Opdrachtgever: Parbo Bier / Productiebedrijf: Kosher – Naam Commercial: Al 60 Jaar de mooiste verhalen met het lekkerste bier van Suriname Media/Bcreative Opdrachtgever: Fernandes Bakkerij / Productiebedrijf: Forward Motion Naam Commercial: Fernandes Kerstbrood 2015 Opdrachtgever: Voltz Vodka / Productiebedrijf: Forward Motion Naam Commercial: Voltz Vodka Opdrachtgever: Diamond Blue Water / Productiebedrijf: STAS International Naam Commercial: Diamond blue Opdrachtgever: BOGO/ Roop Ram / Productiebedrijf: STAS International Naam Commercial: Roop Ram Best News Moment Tyrone Spong maakt box debuut met Knock Out eerste ronde Link: http://www.mmamania.com/2015/3/6/8163839/giftyrone-spong-makes-boxing-debut-viciously-knocksout- gabor-farkas-in-first-round Monique Pool uitgeroepen tot een Top 10 CNN Hero 2015 Link: http://edition.cnn.com/2015/08/06/world/cnnheroes- pool/ NV Havenbeheer Suriname ontvangt Luddy Stewart Award voor ‘Best Multipurpose Port of the Caribbean’ Link: http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/31868 Special Olympics Suriname Wereld Zomerspelen, 42 medailles Link: http://www.waterkant.net/suriname/2015/08/04/speci al-olympics-team-suriname-feestelijk-ontvangen/ Kenny B wint Buma award voor Beste Single Populair Link: http://www.waterkant.net/suriname/2015/09/15/kenn y-b-wint-buma-award-voor-beste-single-populair/ Best Owru Yari Video Opdrachtgever: Galaxy Fashion – Naam Video: The Official Galaxy Owru Yari Aftermovie Productiebedrijf: Redvismedia – 2014 House Version Opdrachtgever: Dresscode Productiebedrijf Copix Films en Fabian – Naam Video: Owru Yari to the world® by DRESSCODE® Vas Experience Opdrachtgever: Where2Go Suriname Productiebedrijf:Where2Go Suriname – Naam Video: W2G Suriname – Owru yari 2014 Opdrachtgever: Gilbert Jacot Productiebedrijf: Gilbert Jacot Naam – Video: Gilbert Jacott – Firework Timelapse 2014 Opdrachtgever: Sacrament597 Productiebedrijf: Sacrament597 – Naam Video: OWRU YARI “Year of Love” 2014 – 2015 EDIT

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249