December 5, 2015


Naomi Pikientio brengt kerstsong uit


December 5, 2015

Na de cover van de Suripop Song ‘Ala Ten Nanga Yu’ een compositie van Eric Refos, is de veelzij-dige zangeres Naomi Pikientio terug met een kerstsong, getiteld ‘Kresnetie gi wi ala’. Het nummer is speciaal voor haar geschreven door Herby Lee en opgenomen in Cegan Records Studio. “Ik wilde allang een kerstnummer zingen. Toen hij me benaderde,heb ik niet getwij-feld en gelijk ja gezegd. Ik hoop dat hij in de smaak zal vallen bij de fans”, vertelt Pikientio. Van ‘Kresneti gi wi ala’ wordt ook een clip gemaakt. Dit is niet alles… we kunnen nog meer van de zangeres verwachten. Haar volgend lied is een Valentine song. Ze is nu al bezig met de voorbereidingen. Voor ‘Ala Ten naga yu’ bracht Pikientio al een cover samen met de topzanger en ondernemer Henry Ceder uit. Zij zongen ‘Angel’ van Celine Dion en R. Kelly. Naomi Pikientio won in 2011 het Nationale Scholieren Songfestival. Ze maakt nu ook deel uit van de meidengroep Las Divas. “Het gaat heel goed met mijn carrière. Alleen wil ik me nu meer gaan concentreren op een individuele optredens”, besluit ze.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249