Debutant Anibus Warriors verrast Puwa Nani bij start seizoen

Anibus Warriors, nieuwkomer in de jeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), heeft een indrukwekkende entree gemaakt door een gevestigde team te verslaan. In het openingsduel in de U-11 klasse versloeg Anibus Warriors het sterker geachte Puwa Nani met het kleinste verschil: 1-0. Donnegay Miesiedjan scoorde deze voor Anibus Warriors historische goal al in de eerste helft.
In dezelfde klasse opende Adonai succesvol het seizoen met een 3-2 zege op Blue Oase. Bij de rust was de stand 3-1. Jerreck Nortan (2x) en Phillip Marengo scoorden voor Adonai, terwijl Yeremyah Felter en Enzo Deul voor Oase scoorden. De Rest klopte AC Puwa Nani na een 2-1 voorsprong bij de rust uiteindelijk met 4-2, dankzij goals van Shafello Bojanski (2x) en Shaquille Olf (2x).
Het tegendoelpunt van AC Puwa Nani kwam van Danthe Rodgers. Suri United droogde Houttuin af met 6-0, na bij de rust reeds met 5-0 te hebben voorgestaan. Romario van Zichem scoorde een hattrick voor Suri United, terwijl zijn teamgenoten Julinao Konoe, Dominic Naarden en Rashad Rijkaard elk een doelpunt aan toevoegden. Oase versloeg Perkash met 6-0 (2-0), dankzij doelpunten van Jason Baasaron (3x), Beau Parisius en Jean-Pierre Tjoen A Choy. Transvaal won na een 1-1 ruststand met 3-1 van Voorwaarts door goals van Shamar van Engel (2x) en Latrell Leter. Jimmy Praag redde de eer voor Voorwaarts.
In de U-9 klasse ging het minder goed voor Anibus Warriors. Oase won na een 1-1 rustscore met 4-1. Voor Oase scoorden: Dlamelo Wijngaarde (3x) en Jaeli Pita. Voor Anibus Warriors vond Yael Lee A Leong het net. Puwa Nani versloeg Adonai na een blanco ruststand met 2-0. Jaël Kartokario en Triton Biswane vonden het net.
Overige uitslagen: U-13: Voorwaarts-Houttuin 8-0 (3-0). Voorwaarts: Rafael Wartes (3x), Joachim Graaven (3x), Frederik Alert en Dwain Klas. ABSO-Transvaal 3-1 (2-1). ABSO: Cleon Pinas (2x) en Silvian Misiedjan. Transvaal: Dimitrie Andro. BMD-Suri United 8-0 (4-0). BMD: Cersinio Ballijn (4x), Salomo Atompai, Isaec Buyne, Jonathan Esajas en Urian de Graav. Perkash-Adonai 5-3(2-1). Prekash: Jaylen Burnett (4x) en Justin Kristo. Adonai: Rafiek Pryor, Beisel Mezel en Bodeo Eind. Puwa Nani-Real Irva 5-0 (3-0). Puwa Nani: Chivaro Dors (4x) en Argyl Relyveld.
U-15: Puwa Nani-Real Dijkveld 2-1 (1-1). Puwa Nani: Saifulloh Sobari en Shahir Troenodjojo. Real Dijkveld: Ronlee Sariman.
U-17: Oase-Real Dijkveld 9-1 (3-1). Oase: Alvaro Verwey (4x), Rafferty Amatnanon (2x), Bas Klein, Lorenzo Nelom en Aziez Saino. Real Dijkveld: Amerigo Sale.
U-20 klasse: Robinhood-Boma Star 12-0 (6-0). Robinhood: Rai Pinas (3x), Roché Rosebel (3x), Tavarel Doekoe (2x), Urvin Joekoe, Raynel Johnson en Janiro Arnhem. Takdier Boys-Transvaal 1-0 (0-0). Takdier Boys: Roshiano Soebarman. Voorwaarts-Excelsior 3-1.