November 28, 2015


Nisha Madaran neemt kerstsong op met Black Harmony


November 28, 2015

De populaire zangeres Nisha Madaran heeft een kerstlied opgenomen met de Nederlandse zanggroep Black Harmony.  Het nummer heet ‘ Het is Kerstfeest’ en is door Roberto Banel geproduceerd.  Voor zowel Madaran als Black Harmony is het, het eerste kerstlied. Madaran vertoeft momenteel in Nederland voor haar eerste toer.  Ze vertrok op vrijdag 20 november en keert op 27 december terug. Het eerste optreden van de toer vindt vandaag in de grote kerk in Den Haag plaats. “Ik ben er klaar voor. Spannend! Het is trouwens mijn eerste keer in het buitenland ”, vertelt ze. Voor haar muzikale begeleiding zorgt de band Diamonds 2000. Nisha Madaran is Surinames  veelbelovende zangeres. Ze verwierf veel bekendheid met het nummer ‘Pyara Hamara’ dat ze samen met de topzanger Bryan B vertolkt.  Madaran won de People Choice Award bij de Summer Artist Awards 2015, ook won zij de prijs voor de beste vrouwelijke artiest.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249