FREE YOUR MIND Poetry Night: Giving back to the people

Op zaterdag 5 december viert ‘KokoLampu’ van Stg. Platform Support Suriname, van 20:00 tot 22:00 uur hun 1- jarige podium ervaring en dat willen ze teruggeven aan het publiek en hun partners van het afgelopen jaar Poetry & Beyond Sessions. Dit zal plaatsvinden in Tori Oso, waar het allemaal begon/onze thuisbasis.

De avond is in de sfeer van het gedachtengoed: ‘Free your Mind’. De leden van KokoLampu zullen op een eigen manier hun dank uitbrengen in de vorm van woordendans en hiermee tevens hun verhaal laten horen en hun groei laten zien. Daarnaast zal op een interactieve manier het publiek worden betrokken in het geheel. Voor dit evenement zijn er geen kaarten te koop, maar een vrijwillige bijdrage op de avond zelf is zeer welkom.

De rode draad van de avond bestaat uit performances en werken van het dichterscollectief KokoLampu. KokoLampu is een poetry collectief bestaande uit jonge en nieuwe poets onder begeleiding van poetry performer Zulile Blinker (tevens ook founder van Stg. Platform Support Suriname). Zij schrijven over alledaagse perikelen, ontwikkelen zich continue in hun voordracht en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling onder andere met behulp van woordkunst.

“We bringing sexy back to poetry!”

Bij KokoLampu gaat het om meer dan gedichten schrijven en voordragen. Deze avond is ook het bewijs van de andere kant van KokoLampu, na een jaar coaching, als organisator van een event. Tijdens Free Your Mind Poetry Night zullen de kunstenaars/artiesten die de afgelopen Poetry&Beyond Sessions aanwezig waren in de programmering en/of de open mic de kans krijgen om hun talenten te delen in de vorm van een ‘mingle’, waarbij u kennis  kunt maken met de poets. Wie zijn zij?  Wat drijft hun? En wie is de persoon achter het gedicht? Genieten met een lach en misschien ook een traan.  Uw mening delen over onze activiteiten en op een luchtige manier er samen een prachtige avond van maken. Daar gaan we voor! Er zullen burgers  aanwezig zijn van Tex Burgers en T-shirts te koop van Stg. PlatformSS.

“ Be part of this  movement  en vier dit samen met ons “

More
articles