Geen enkele werknemer van Kirpalani is in verzekering gesteld

Op de website van het Korps Politie Suriname is er onlangs een bericht verschenen dat de politie een verdachte heeft gearresteerd die mogelijk betrokken was bij de beroving van Kirpalani op maandag 12 oktober. In hetzelfde bericht is aangegeven dat het om een werknemer van Kirpalani gaat.

Volgens de algemeen directeur van de onderneming, Widjay Kirpalani, is de persoon die gearresteerd is geen werknemer van de zaak. Hij geeft verder aan dat ze nog niet veel informatie over deze zaak hebben, maar hij weet wel dat de politie heel druk bezig is met het onderzoek. Vast staat dat de gearresteerde nooit voor Kirpalani heeft gewerkt.

De West vroeg aan Widjay als de onderneming niet over camerabeelden van die bewuste avond/nacht beschikt. Widjay zegt dat de politie een beroep op hem heeft gedaan die beelden nog niet prijs te geven. Voor wat de camerabeelden betreft, kan Widjay wel aangeven dat de dieven allemaal gemaskerd waren. Vast staat dat er nog steeds een beloning van SRD100.000 wordt uitgeloofd die naar de ruim SRD 4 miljoen die gestolen werd, kan leiden.

door Ivan Summerville

More
articles