November 14, 2015


The Plugger promoot artiesten en hun muziek


November 14, 2015

Een tussenpersoon die de muziek van een artiest promoot bij onder andere dj’s en de media. Die is er sinds een maand geleden. ‘The Plugger’ is er voor de artiest. Het idee kwam van Leo Koina. Samen met Djiovanni Braam houdt hij zich bezig met het promoten van artiesten en hun producties. Er zijn veel artiesten met goede muziek, maar velen van hen hebben de tijd niet die muziek naar buiten te brengen of kennen gewoon de wegen niet om deze muziek bekendheid te geven. Daar is waar The Plugger inkomt. “Laat ons het promotiewerk voor je doen, zodat jij je alleen hoeft te focussen op het maken van je muziek”, zeggen de heren. Hiermee geven ze aan voor gemak te willen zorgen. Heb je als artiest muziek die je door The Plugger wil laten promoten, stuur het dan naar [email protected] . Nadat de muziek is goedgekeurd op kwaliteit, gaat de organisatie rond de tafel met de artiest zitten en praten over wat die verwacht. Deze bepaalt of zijn product twee weken of langer gepromoot wordt. Wanneer het contract getekend is en de betaling is geschied, gaat de samenwerking officieel van start. Voor nu vindt de promotie alleen in Suriname plaats. Koina en Braam zijn van plan in de toekomst producties van Surinaamse artiesten ook naar het buitenland te brengen. Reggae artiest Tjatjie, zanger en schrijver Pure en producent Gillio, zijn enkele artiesten waarmee The Plugger samenwerkt. Zo zie je dat je geen zanger hoeft te zijn om je aan te sluiten. Maak je, op welke wijze dan ook, muziek, dan ben je bij The Plugger op het juiste adres als je meer bekendheid en erkenning wilt voor je werk. Voor nu wordt er nog onderhandeld met zowel andere lokale als buitenlandse artiesten. Heb je een product te promoten, aarzel niet, maar meld je gewoon aan!

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249