November 14, 2015


Hot Newz (Wist U dit al…?


November 14, 2015

*Het Welness Festival welke in Hotel Krasnapolsky plaatsvindt, start vandaag 14 november en duurt tot zondag 15 november. Bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier inspiratie opdoen op het gebied van sport en beweging, voeding, natuurlijke gezondheid, alternatieve geneeskunde, spiritualiteit en/of persoonlijke groei. Deelnemen aan lezingen en workshops is ook mogelijk. *We beginnen deze week met leuk nieuws. Primeur !! Chefkok Tirsa Braumuller is in verwachting van haar eerste kind. Tirsa heeft nu de leiding over Tori Oso. Ze maakte ook deel uit van het Suriname Culinair Team… Wat ook heel interessant is om te weten, is dat de Jamaicaanse reggaezanger Jah Cure die op 23 december voor de tweede keer dit jaar een concert in ons land geeft, gaat scheiden van zijn vrouw Kamila Mc Donald. Het koppel trouwde in augustus 2011. *De bekende Dancehall groep T.O.K bekend van hits als ‘Chi Chi Man’, ‘Foot Prints’ gaat ophouden te bestaan. T.O.K werd in 1996 opgericht. *Jandino heeft een nieuw alter ego, genaamd Gerrie. Hij introduceert hem in zijn speelfilm ‘Bon Bini Holland’ die in december in de Nederlandse bioscopen wordt vertoond. *Zet je schrap…Corona Band komt ook in december. Hun welkomstparty vindt op 20 december in de Witte Lotus plaats. Verder staat op het programma van de kasekoband uit Nederland op 3 januari een boottocht. De afscheidsparty is gepland voor 10 januari. *Jayh komt weer naar Suriname. Hij treedt op 24 november in Club Euphoria samen met de DJ Fristman bekend van de hit ‘Round&Round’ op. Jayh was in augustus al hier voor een optreden. *De nieuwe Sranan Taki Mix van Dj Splash Master Gilly komt in december uit. Het wordt de tiende editie. *MC Ruben van The Party Squad is vader geworden van een zoontje. Hij heet Kamal Raphael Nalu, vernoemd naar papa’s twee favoriete artiesten: Rapper Q-Tip (die KamaalIbn John Fareed heet) en zanger Raphael Saadiq. Nalu betekent ‘golf’ en Kamal betekent ‘perfectie’. Daarnaast is Kamal ook de naam van een plaats in Indonesië, het land waar de roots van vader Ruben en moeder Wenda liggen. *”Al die clichés die je hoort over het vader- en moederschap zijn waar”, zei MC Ruben in een interview met de Nederlandse zender FunX . De naam verwijst naar twee ar-tiesten, maar Ruben wil zijn zoon juist behoeden voor die business: “Eigenlijk wil ik mijn zoon behoeden voor twee dingen: de muziekindustrie en ik wil ook niet dat hij voetballer wordt!” Ruben sluit ook niet uit dat hij nog een song voor de kleine Kamal gaat maken.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249