Robinhood langs Flamingo naar volgende bekerronde

Robinhood is verzekerd van een plaats in de volgende ron-de van de SVB/Assuria bekercompetitie. De rood-groene formatie toonde zich vrijdag-avond in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion met 3-0 te sterk voor Flamingo. Een on-gelukkige rode kaart bij Fla-mingo vroeg in de eerste speelperiode, gaf het spel van de SVB lidbondenploeg een andere wending.
Flamingo begon het duel met grote druk op Binhood en liet volwassen voetbal zien, maar tegen de verwach-ting in scoorde Binhood uit een snelle counter via Ivan Kaki. Viola Bodjie tilde via een juweel van een inswin-ger de voorsprong naar 2-0, waarna Adioso van Buren na subliem combinatiespel van de roodgroenen de eindscore op 3-0 bepaalde. De ruststand was 2-0. Door de-ze zege sluit Binhood de wedstrijden in poule E af als ab-solute groepswinnaar met 9 punten uit 3 duels, terwijl Flamingo is blijven steken op 3 punten uit 3.
WBC, dat 3 punten heeft uit 2 wedstrijden, kan in deze groep Flamingo nog inhalen bij winst in de laatste groeps-wedstrijd tegen PVV, dat hekkensluiter is met 0 punt. De uitslagen van het afge-lopen weekeinde:
Poule Oost: Inter MT-TOK 4-0 en Caravan-Papatam 7-2.
Poule West: Inter Boskamp-Wi Moksi 0-0 en Santos-West United 4-4.
Poule A: FTN-WBC 2-2 en Takdier Boys-Amardeep 2-2.
Poule B: Leo Victor-Voor-waarts 0-2.
Poule C: Transvaal-Deva Boys 1-0 en Inter Vlijt-SNL 0-2.
Poule D: Naw Jawaan-Nis-han’42 0-4 en ACoconut-Botopasie 2-1.
Poule E: Robinhood-Flamin-go 3-0 en Excelsior-PVV 0-0.
(DRP)

More
articles