November 7, 2015


Workshops en Lezingen op Wellness Festival


November 7, 2015

Diverse deskundigen op het gebied van gezonde voeding en bewegen, natuurgenezers, artsen, psychologen en docenten, hebben zich reeds aangemeld voor het Wellness Festival in Hotel Krasnapolsky, welke plaats vindt op 14 en 15 november. Het doel is om een inspirerend evenement te organiseren waar je als bezoeker op een laagdrempelige manier  inspiratie kan opdoen op het gebied van sport en beweging, voeding, natuurlijke gezondheid, alternatieve geneeskunde, spiritualiteit en/of persoonlijke groei. Daarnaast is het doel een platform te bieden om mensen dichterbij elkaar te brengen, inspiratie te bieden en kennis te verspreiden en te delen met elkaar. In drie verschillende zalen van Hotel Krasnapolsky mogen de bezoekers kennis maken met  ondernemers uit het reguliere en alternatieve circuit. Er zijn tal van uiteenlopende activiteiten, waaronder een Beurs  met  30 standhouders, een Wellness Bizz Club voor de lezingen en de interactieve workshops, de Zen lounge voor holistische bewegingen waaronder yoga en tai chi, verder gezonde hapjes en smoothies. Bewegen, voeding en spiritualiteit. Dit alles onder één noemer: ‘Awareness’. De bezoeker kan informatie verkrijgen en behandelingen ondergaan. massages, schoonheidsbehandelingen, medisch pedicure ect. Ook tour operators en wellness resorts zullen informatie verschaffen aan het publiek. Op het programma staat onder andere een lezing over energetische genezing door dr. Harry Mungra, hij zal onder meer vertellen over verschillende vormen van genezing zoals yoga, maar ook over de cultuurgenezing in de winti praktijk. Positieve psychologie met aandacht voor karaktersterkte en kwaliteiten die bijdragen aan het vergroten van het welzijn, zoals vergeving, dankbaarheid, creativiteit etc. Tom Hendriks Msc, Quantum Touch van ing. Armand Amatali, Numerologie van numeroloog Nirka, Ayurveda, beauty products en schoonheidsbehandelingen van Accu Media. Het ICC (Indiaas Cultureel Centrum Suriname) zal ook haar bijdrage leveren aan dit festival. Toegang tot de beurs is geheel gratis voor de gemeenschap. Voor de workshops en de lezingen zal er een kleine vergoeding worden gevraagd.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249