November 7, 2015


Rob de Clercq lanceert Slow jamz Videomix


November 7, 2015

Rob de Clercq heeft op vrijdag 6 november zijn nieuwste productie gelanceerd. De langverwachte slow jamz mixes. Deze mix bevat rustige deuntjes vanaf de jaren ‘70 tot heden. Als jarenlange vaste Dj in de 30-plus zalen van Club Touche en Zsa Zsa Zsu, heeft Rob de Clercq vaker slow jamz sessies in de avond gehouden, waar koppels konden dansen op de beste slow jams muziek. De Dj tracht met deze productie die herinneringen weer op te roepen en de vele leuke combinaties uit te brengen in een videoclip mix. Deze productie bevat vier mixes met elk een afzonderlijk en eigen concept. Middels deze concepten hoopt de Dj dat menig slow jamz liefhebbers de ballades in een bepaalde sfeer en of tijdperk ervaren. The Wedding  Lovers mix De mix wordt geopend met de Wedding lovers-mix. In deze sessie worden de beste huwelijksnummers vloeiend aan elkaar geregen. Vanwege het feit dat Rob de Clercq ook een mobiele Dj is en regelmatig optreedt op huwelijksfeesten en recepties, is hij als geen ander bekend met de voorkeursliedjes tijdens zulke evenementen. Deze mix bevat nummers zoals: ‘After all’, ‘There’s nothing better than love’, ‘I get lost in your eyes’, ‘Everytime I close my eyes’, etc. We komen vooraanstaande artiesten en bands tegen als Franki Valli, Journey, Johnny Gill, Shania Twain, enz. Deze mix geeft een uitstekende weergave van gangbare nummers die afgedraaid worden op huwelijksevenementen. The Stay in Love Mix De ‘Stay in Love Mix’ bevat de rustige deuntjes van de afgelopen 5 jaar. De nummers opgenomen in deze mix, hebben allemaal hoge noteringen gehad op de hitlijsten. In deze medley zijn de zangkunsten van The Weeknd, Sam Smith, Trey Songz, Pink en anderen op een heel aangename manier opgenomen. Ook de populaire ballads zoals: ‘Like I’m gonna loose you’ en ‘Thinking out loud’ komen prominent in deze mix voor. Deze mix van moderne ballads is een uitstekende weergave van de nieuwe generatie slow jamz. The Rockers Romancing mix In deze mix zijn soft rock ballades opgenomen uit voornamelijk de jaren tachtig. De Dj heeft deze mix zodanig in elkaar gezet dat de karakteristieke gitaar solo’s die kenmerkend zijn bij rock muziek, heel goed tot uiting komen. Deze mix zorgt voor een optimaal genot van softrock muziek met video’s van Roxette, Heart, White Snake, Guns’n Roses en andere rockbands en artiesten. Super rock hits van toen, zoals: ‘I wanna know what love is’, ‘Don’t dream it’s over’, ‘I can’t fight  this feeling’, etc. worden door middel van vloeiende combinaties vervat in een strakke mix. The Broken Hearted Slow Jamz Mix De dvd wordt afgesloten met een broken hearted mix. In deze medley zijn voornamelijk 90’s R&B slow jamz nummers opgenomen. Deze mix voorziet in een behoefte waarbij een treurig beeld wordt geschetst bij stukgelopen relaties. Platen als ‘When a woman’s fed up’, ’All cried out’, ‘Unbreak my heart’, geven een beeld van de spanningen bij zulke relaties. Populaire artiesten als R. Kelly, Tyrese, Uncle Sam, Mary J Blige, verschijnen in dit “toneelstuk” dat zorgt voor een ware beleving van deze ‘broken hearted mix’. Deze dvd videomix bevat 4 mixes met elk 10 video’s. De totale speeltijd is ongeveer 80 minuten en de mix is verkrijgbaar op audio cd en dvd, exclusief bij M3 movies music and more en sinds kort bij From Kay with Love. Deze videomix is gegarandeerd weer een topproductie van Rob de Clercq.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249