November 7, 2015


HMG voert ‘No Shave November’ campagne


November 7, 2015

De maand november is wereldwijd sinds 2009 uitgeroepen tot de ‘No Shave Month’. Het is de maand waarop alle mannen hun baard laten groeien om aandacht te schenken aan de preventie van kanker. Stichting MOS (Muziek Ontwikkeling Suriname) in samenwerking met de rapgroep HMG, wil een ander tintje geven aan de ‘No Shave Month’ in Suriname. Zij zullen zich focussen op de ‘Sustainable Development Goal # 1 End Poverty’. Door een plantenkas te doneren aan weeskinderen in een tehuis, willen zij de kinderen al vroeg leren hoe zij voor zichzelf kunnen zorgen. Hierdoor hebben zij ook dagelijks groente om te eten en eventueel om te verkopen om wat zakcentjes te verdienen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, heeft HMG gemeend om van start te gaan met de ‘No Shave’ campagne en zij roepen alle heren op om de hele maand november hun baard te laten groeien. De kosten die jij zou maken om te scheren, kunnen gedoneerd worden aan de ‘No Shave’ campagne en zo draag jij ook een steentje bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Het idee om deze champagne te starten, is ontstaan nadat het lied ‘Baardvies’ van deze muziekformatie is gereleased.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249