Savanne Rally 2015 nu al succes met aantal inschrijvingen

Niemand is momenteel zo blij als voorzitter Vinoj Sewberath Misser van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). “Het streefcijfer van 70 inschrijvingen is nu al is overschreden, terwijl de start pas vrijdagavond is. Wij verwachten dat wij uiteindelijk op rond de 90 inschrijvingen eindigen”, zegt de tevreden SARK-voorzitter.

Tijdens de teach-in woensdag is gebleken dat het enthousiasme onder de rally rijders groot is, dit ondanks het feit de rally met een dag is ingekort. Het is namelijk op het laatste moment gebleken dat bepaalde savannes niet kunnen worden aangedaan. Om de rijders tegemoet te komen, heeft de organisatie echter besloten om nadat de rally is gefinisht, een extra overnachting in te lassen bij Marinalex, zodat er toch een dag langer kan worden genoten van de savannesfeer.

Volgens Seberath Misser, leeft er ook buiten de rallywereld veel belangstelling voor de Savanne Rally. Dat blijkt ondermeer jaarlijks bij de start, waar steeds een enthousiaste menigte de rally rijders komt uitzwaaien. Ook vanuit het bedrijfsleven is er veel interesse. Dit blijkt uit de vele sponsoren die jaarlijks toeschieten met de nodige financiën om de rally te kunnen realiseren. De voorzitter benadrukt dat de Savanne Rally Suriname steeds weer positief op de wereldkaart plaatst. De positieve uitstraling zorgt er ondermeer voor dat mensen vanuit diverse delen uit de wereld, speciaal naar Suriname komen om mee te doen.

More
articles