Laagvlieger Giants stunt tegen Mengao

Giants, de voorlaatste op de voorlopige standenlijst in de zaalvoetbalhoofdklasse, heeft gisteren voor een heuze stunt ge-zorgd. De nummer 7 stond voor de der-de maal in de competitie tegenover subkoploper en favoriet voor de aan-staande titelstrijd, ZV Mengao.
Giants gaf zich dit keer niet gewonnen en stuurde de opponent dankzij een 2-1 zege met lege handen huiswaarts.
Giants revancheerde zich hiermee voor de 3-5 en 2-8 nederlagen in respectie-velijk de eerste en tweede ronde. De ploeg won overigens voor pas de derde keer in vijftien wedstrijden en bracht haar puntentotaal naar 11.
Door de verliespartij blijf Mengao ste-ken op 35 punten, maar nu uit 16 wedstrijden. De ploeg ziet koploper Styx dan ook steviger aan de leiding met 36 punten uit 15 partijen. Styx heeft zon-dag tegen hekkensluiter Lengte Boys een theoretisch zwakke tegenstander en kan met een zege steviger in het za-del gaan zitten.
De derde plaats wordt momenteel in-genomen door FC Internacional, dat gisteren echter punten verloor tegen de nummer 4 Kabel Boyz/Luna Group. Na de 7-3 en 10-2 zeges in de eerste en tweede ronde, werd het gisteren 1-1.
Internacional heeft nu 25 punten uit 15 wedstrijden en Kabel Boyz/Luna Group volgt met 24 punten uit 17 duels.
Zondag staat Internacional in de eerste hoofdklassepartij van de avond tegenover Giants, gevolgd door Pentagon vs The Lions en Styx vs Lengte Boys.
Stand hoofdklasse:
1.Styx/KG                 36 uit 15
2.ZV Mengao            35 uit 16
3.FC Internacional   25 uit 15
4.Kabekl Boyz/LG     24 uit 16
5.Pentagon               22 uit 15
6.The Lions               17 uit 15
7.Giants                    11 uit 15
8.Lengte Boys             5 uit 15
In de tweede klasse won All Stars gisteren met 10-4 van ZV JetBoys. Gelton Alfons van All Stars vond viermaal het net. FC United kreeg Si-lent stil met een overduide-lijk 17-5 zege. Giovanni Bar-ron van FC United scoorde zeven keer.

More
articles