NO SPANG IN THIS LIFE nieuwe single van L.S.D en CRAZY G

Hoe rampzalig alles ook blijkt te zijn op een bepaald moment in je leven, maak je niet druk, want het is een feit dat alles uiteindelijk toch goed zal komen. Hiermee wil de opkomende muzikale formatie L.S.D een bepaalde ‘feel good’ mentaliteit neerzetten met hun debuut single ‘No Spang in this Life’. Dit nummer is in samenwerking gemaakt met featuring rap artiest Crazy G. L.S.D is een rock duo dat een paar maanden geleden gevormd is door twee vrienden. Deze groep bestaat uit Sergio Hira (zanger) en Diego Chan Pin Yin (gitarist). Voor deze twee muzikanten is het geen makkelijke taak om standaard rock muziek uit te brengen voor het Surinaamse publiek, aangezien deze vorm van muziek vrijwel niet populair is in dit land. “Rock wordt overal ter wereld beschouwd als één van de langst bestaande en meest populaire muziekgenres aller tijden, maar helaas niet in ons eigen kleine land, maar dat is niet erg, want voor ons is het juist een uitdaging die we graag willen aangaan om ons best te doen toch op één of andere manier proberen hierin te slagen”, menen de leden van L.S.D. Dit is een reden waarom er geëxperimenteerd wordt door verschillende muziekstijlen te combineren met rock pop elementen en zodoende hits te scoren.  Op hun eerste single is dit duidelijk te horen waarbij rock met wat pop elementen gecombineerd wordt met rap.  De bekende rapper Crazy G is door L.S.D benaderd om het rapgedeelte te verzorgen. De single is deels in het Engels opgenomen en deels in het Surinaams-Nederlands. Een Surinaams product met een internationaal gevoel is de insteek en visie van de band. Het was vanaf het begin een goede en leerrijke samenwerking tussen de artiesten met verschillende backgrounds en muziekstijlen.

Dit nummer is een ‘feel good’ song, met een positieve boodschap waarin wordt aangegeven dat problemen en stress tijdelijk zijn en dat alles op het eind altijd goed komt. Binnenkort te horen op de radio en ook de videoclip zal snel te zien zijn op het internet en nodige tv-stations. Voor degene die L.S.D willen steunen, zal de single ook te koop zijn in de iTunes store en via overige digitale kanalen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpage van het duo.

‘Rome is niet gebouwd in één dag, dus ook voor ons is het een lange weg, but No Spang in this Life, because everything will be all right’ – L.S.D.

More
articles