Olaria domineert in Coronie en Nickeri

De troefcallvereniging Olaria heeft afgelopen weekend op bezoek in Coronie en Nicke-rie in totaal drie wedstrijden afgewerkt en allemaal ge-wonnen. De troefcallers van de westelijke districten kregen daarmee troefcallles van de stedelijke club, die jaarlijks op bezoek gaat in het westen en deze keer stond de reis in het kader van het 60-jarig bestaan van zowel Olaria als de Surinaamse Troefcall Bond (STcB).
De wedstrijden werden ge-speeld volgens de regels en standaarden van de STcB.
De eerste wedstrijd in Nicke-rie was tegen SNL (West), welke Olaria met 96-59 won. De hoogste score bij Olaria kwam van Rakesh Soekhai en George Soekhai met 28 punten. Bij SNL waren dat Juglall Ramadhin en Gautam Kalkasingh met 17 punten.
In de tweede wedstrijd werd de ploeg van het Lachmi-persad Mungra Streekzie-kenhuis Nickerie met 117-55 verslagen.
De koppels Soekhai en Samir Gobind/Remi Kisoor hadden met elk 31 punten de hoogste score voor Olaria.
Wikash Hanoeman en Vishal Harylal scoorden met 17 punten het hoogst voor het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.
De derde wedstrijd werd ge-speeld in Coronie en wel te-gen de brandweer in het co-cosdistrict. Ook hier was Olaria de betere met 104-77. Hoogste score: Olaria: Samir Gobind/Remi Kisoor 41 punten. Dit koppel gaf in de derde ronde een baunie aan zijn tegenstanders. De hoogste score bij Brasur was voor Kenneth Wielzen en Roy Molly met 27 punten.
Er waren fraaie trofeeën ter beschikking gesteld voor de winnaars en voor de koppels met de hoogste score.
Olaria gaf uit sportiviteit de winnaarstrofeeën aan de thuisspelende ploegen.
Zowel de ploegen van Nicke-rie als Coronie vonden de wedstrijden heel erg spor-tief en vriendelijk, maar zijn ook van plan om in Parama-ribo revanche te nemen op Olaria.

More
articles