DJ ROB lanceert vakantie audio en video mix

ROB DE CLERCQ de welbekende dj van Club Touche en Zsa Zsa Zsu (dj Rob) heeft op zaterdag 29 augustus zijn nieuwste productie gelanceerd bij M3 Movies Music and More. Het gaat bij deze om een vakantie video mix waarbij alle belangrijke club- en radio hits zijn verwerkt in high definition beeld. De mix draagt de titel: Off the Chartz Mix 2015 Summer edition.

Deze dj-mix is een potpourri van alle hits van het eerste halfjaar van 2015. De mix belicht naast de super hits ook tegelijk uiteenlopende genres. We denken hierbij aan Urban, Dance, Salsa, Raggaeton, Dancehall, Pop, Bachata, African, Soca, Kizomba. De populaire Nederlandse hip hop artiesten en groepen zoals Ronnie Flex, Lil Kleine , Yellow Claw, Cho, Adje, Mocromaniac, Jayh etc. hebben vanwege de sterk toegenomen populariteit  van deze beweging ook hun plaats opgeëist in deze  videomix productie. Er is ook gedacht aan sexy R&B muziek van Trey Songz en The Weekend die hun stempel op dit gebied hebben gedrukt het afgelopen halfjaar. Deze video mix schenkt voorts aandacht aan de regionale hits, zoals: Vagabond, Gyal yu a party animal, Nobody has to know etc. Artiesten als Ricardo Drue, Charlie Black, Kranium en Konshens, hebben in 2015 hun bijdrage geleverd aan de Caribische muziek en komen op basis hiervan ook voor op de Off the Chartz Videomix. In deze vakantiemix is de EDM muziek ook verwerkt in een strakke sessie, met nummers van Avicci, Axwell and Ingrosso, Zedd, Calvin Harris en David Guetta. De populaire radio hits op de Surinaamse FM, zoals: Cheerleader, Bills, Love me like you, Uptown Funk, Sugar en nog veel meer, zijn harmonisch geregen aan al de uiteenlopende muziekstijlen in de mix. ROB DE CLERCQ heeft ook aandacht aan de hitlijsten geschonken, zoals de Billboard hot one 100, FunX en Top 40, vandaar de aanwezigheid van Taylor Swift, Tove Lo, Sia, Ellie Goulding, Meghan Trainor, Rihanna, Major Lazer en vele andere arties-ten die  in de eerste helft van 2015 wereldwijde hits hebben kunnen scoren.

ROB DE CLERCQ heeft met deze vakantie video mix ook de revue willen laten passeren van de verschillende shows die in Suriname zijn gehouden en de verschillende artiesten die voor ons muzikaal genot hebben gezorgd hier op Surinaamse bodem. We kunnen hierbij denken aan Eva Simons, Cho, Broederliefde en SMBG die allen voor wervelende optredens hebben gezorgd, vandaar dat er is gemeend hun superhits op te nemen in de vakantie video mix 2015.

De Off the Chartz mix 2015 Summer edition telt in totaal 60 tracks/video’s. De  mix heeft een speeltijd van ongeveer 80 minuten en is exclusief verkrijgbaar bij M3 Movies Music and More (voorheen MarKay Multimedia) op audio CD, DvD en Blu ray.

De dj/producer wil direct gebruik maken van de gelegenheid om aan zijn fans kenbaar te maken dat hij voortaan uit marketing overweging en internationalisering zijn naam heeft veranderd van DJ ROB naar ROB DE CLERCQ. In de club scène heeft deze nieuwe artiestennaam reeds gestalte gekregen waardoor de dj heeft gemeend met deze video mix productie aan de liefhebbers van zijn producten het goede nieuws over te brengen. Op de disc van deze productie treft men het nieuwe logo en dezelfde hoogstaande kwaliteit aan die men gewend is van ROB.

More
articles