Dolfijn Open krijgt extra dimensie

Het Dolfijn Open internatio-naal tennistoernooi krijgt dit jaar een extra dimensie.
De organisatie van dit eve-nement, dat in oktober aan-staande haar vierde opeenvolgende editie beleeft, heeft gemeend om dit jaar een ex-tra dimensie te voegen door via jeugdclinics de jongeren te prikkelen de tennissport te beoefenen. De top Suri-naamse spelers zullen clinics verzorgen aan de tennissers uit een van de Community projecten en 20 kinderen uit Paramaribo mogen zich op-geven om deze workshops gratis te volgen. Het gaat om kinderen die nooit in aanra-king zijn gekomen met de tennissport.
De Dolfijn Open behoort nu al tot de meest toonaange-vende in de regio met deelname van spelers uit Neder-land, Curaçao, Frans-Guya-na, Barbados en Suriname.
De professionele opzet, de Surinaamse gastvrijheid en het prijzengeld vormen de basis voor succes en de groei van het toernooi.
De winnaar toucheert US$ 4.000,– en de andere finalist US$ 2.000,00. Allemaal in-grediënten die het toernooi aantrekkelijk maakten voor de spelers uit de regio.
Het evenement is van 21 ok-tober tot en met 25 oktober. De wedstrijden worden af-gewerkt op de banen van De Dolfijn aan de H.J.Benjamin-straat.
De winnaars van de afgelo-pen drie edities zijn:
2012 Eddy Samson (Surina-me), tegen Miguel Kuster (Suriname).
2013 Haydn Lewis (Barba-dos), tegen Nick Rosberg (Curaçao)
2014 Russel Moseley (Bar-bados), tegen Marc-Antoine Cassius de Linval (Frans-Gu-yana).

More
articles