Kenny B lanceert ontspanningsnummer ‘No Spang’

Kenny B heeft vandaag een nieuwe track en video uitgebracht. Speciaal voor de NoSpang campagne van het Surinaamse frisdrankmerk Fernandes, schreef de zanger het ontspanningsnummer ‘No Spang’ (‘maak je niet druk’). Met dit liedje roept Kenny B iedereen op wat meer van het leven te genieten.
Kenny B: “Het is fijn om mensen te inspireren om je soms iets minder druk te maken en iets meer te genieten van het leven.” Het nummer is al te horen op iTunes en de streaming kanalen. De videoclip is nu te zien op het Top Notch YouTube kanaal.
Als Surinaams merk, heeft Fernandes de No Spang mentaliteit in zijn genen. No Spang gaat niet alleen over stress, maar ook over het genieten van het moment. Als je in het nu leeft, gebeuren er mooie dingen, en Fernandes weet dat allang. Als fans van het nieuwe album van Kenny B, vroeg Fernandes aan Kenny B om de No Spang mentaliteit te helpen delen met Nederland.
De komende maanden trekt Fernandes met de artiesten met Surinaamse roots Stepherd en Skinto, het land in met de campagne NoSpang. Stepherd en Skinto brengen jongeren in een aantal afleveringen, die via YouTube te volgen zijn, op humoristische en inspirerende wijze bij wat het betekent om écht relaxed te leven. Zo proberen ze jongeren in Nederland te laten zien wat de bekende Surinaamse uitspraak ‘No Spang’ daadwerkelijk betekent. De eerste aflevering van de Fernandes ‘NoSpang’ tour is nu te zien op YouTube.

More
articles