Digicel introduceert All-in One Plan

(Foto: Digicel)

‘Activeer het All-in One plan en bespaar 77% op gesprekken en SMS-en, ontvang het dubbele aan data en gratis Night Pas.’ Zo luidt de nieuwste oproep van Digicel Suriname.

Op zaterdag 15 augustus heeft Digicel de derde Sign Up and Save campagne geïntroduceerd. Met het All-in One Plan bespaart de abonnee 77% op gesprekken naar alle lokale netwerken. De 77% besparing is ook van toepassing op gesprekken naar Nederland, China, Trinidad & Tobago, USA, Frans-Guyana en meer dan 50 andere landen. De abonnee krijgt 4 GB aan mobiele data en gratis night pass om ‘s nachts onbeperkt te bellen en te SMS-en. Klanten kunnen *100# in toetsen om het ‘All-in One Plan’ te activeren.

Digicel heeft deze nieuwe mijlpaal zondag gevierd met  een gratis Sign Up and Save Party met optredens van verschillende Surinaamse artiesten op het TBL-parkeerterrein.

CEO Digicel Suriname, AlexHolvoet zei: “ Het All-in One plan is het ideale plan dat je moet activeren als je al jouw mobiele behoeften in één plan wilt. Na langer dan een maand innovatieve aanbiedingen op de markt te brengen; zal het All-in One plan de voortdurende reis compleet maken en we zijn tot nu toe heel blij met de positieve resultaten.”

More
articles